Apua raha-asioiden hoitamiseen

20161006_183151Kela myöntää tukea lapsiperheille, opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille, asevelvollisille, leskeytneille ja sairastaessa. Kelalta voi hakea vammaistukea ja kuntoutuspalveluita. Lisäksi Kela myöntää tarvittaessa asumistukea. Mikäli työttömäksi jäävä ei kuulu mihinkään työttömyyskassaan haetaan peruspäivärahaa Kela:lta.
Helsingin kaupungin sosiaalityön palvelupisteet ja toimeentuloen hakeminen sekä muut elämänhallintaa edistävät palvelut.
Tutustu kunnan myöntämän sosiaalisen luotuksen mahdollisuuksiin ja ehtoihin Helsingin kaupungin sivuilla.

Takuu-Säätiö auttaa taloudelliseen kriisitilanteeseen joutuneiden henkilöiden selviytymistä tarjoamalla maksutonta puhelinneuvontaa ja takaamalla järjestelylainoja. Tutustu myös Takuu-Säätiön sivuilta löytyviin muihin avuvstaviin tahoihin.