Tapahtumat: Studia Generalia: tieteen ja taiteen rajat, verkkotapahtuma 2.3.

Uusi vinkki! Studia Generalia: Tiedon ja tieteen rajat, verkkotapahtuma tiistaina 02.03.2021 klo 17-19.

Löydä ilmaiset menot Helsingin Sanomien Menokoneella. Menokoneesta voit suodattaa ilmaiset tapahtumat.
Tapahtumahaku kattaa Helsingin, Vantaan ja Espoon tapahtumat. Alla poimintoja Menokoneesta.

Koronatilanteen leviämisvaiheen vuoksi suuri osa livetapahtumista on peruttu. Tutustu verkko- ja omatoimitapahtumiin.

Uusia omatoimikävelyvinkkejä:
Kallion kävelyfestivaali: Kävele tänne -tietokilpailu (virtuaalinen tapahtuma): omatoiminen tietokilpailu -kävely, jossa kymmenen päivän aikana julkaistaan yksi kuva päivittäin itäisestä kantakaupungista. Kuvasta kysytään, joko mistä se on tai mitä kuvassa tapahtuu. Oikein vastanneiden kesken arvotaan palkinto.
Kallion kävelyfestivaalin hiihtoreitti: Metrolla ladulle — sporalla Kallioon.
Omatoiminen katutaidekierros Itä-Pasilassa.

Omatoimikävelyitä:
Omatoimiset veistoskierrokset HAMin sivuilla.
F-Kallion virtuaali- ja omatoimikävelyt, esim. Isosta vihasta uudelle Hämeentielle virtuaalikävely, Harjun kotikaupunkipolku, Kallion muistolaatat -suunnistus, Pimenneet valkokankaat, Sörkän julkisen taiteen reitti.
Wikimedian Omatoimikierrokset: Hämeentie vanhoissa valokuvissa, Olympiarakennuksia vanhoissa valokuvissa, Yliopistorakennuksia vanhoissa valokuvissa, Kallion kadonneet elokuvateatterit vanhoissa valokuvissa, Länsi-Herttoniemi vanhoissa valokuvissa ja Taka-Töölö vanhoissa valokuvissa.
Omatoimiset Pyhiinvaellusreitit Vuosaaren Uutelaan ja Seurasaareen. Älypuhelimeen ladattavassa Nomadi-sovelluksessa tekstit ovat sekä äänitteinä että teksteinä. Paperiohjeet voi tulostaa Töölön ja Vuosaaren seurakuntien tai Hiljaisen tilan sivulta.

Verkkotapahtumia:
Opastus Rohkeus, rakkaus, vapaus! Muumit 75 -näyttelyyn. Kansallismuseon virtuaalinen opastus.
Harrasta kotona -sivuston verkkotapahtumia lapsille ja nuorille.
Virtuaalisen Annantalon tapahtumia.
Opastus Taidehallin ryijynättelyyn.