Leipää & Hupia yhdistys

Leipää & hupia yhdistyksen tarkoituksena on kerätä ja jakaa tietoa miten leivän ja sirkushuvien piiriin pääsee kiinni pienellä rahalla ja vähälä kuluttamisella. Yhdistyksen toiminnan keskiössä ovat sen ylläpitämät nettisivut. Ajatuksena on koota sivustosta paikka, jossa sivuston käyttäjät voivat jakaa vinkkejä ja kokemuksiaan siitä, miten myös pienellä rahalla ja kuluttamisella voi viettää mukavaa ja tapahtumarikasta elämää

Positiivisella otteella

Sivuston kohderyhmänä ovat aikuiset, joilla on syystä tai toisesta tiukka elämäntilanne rahallisesti tai jotka haluavat säästää tai ottaa etäisyyttä kulutuskeskeiseen elämäntapaan. Yhdistyksen tarkoituksena ei ole ottaa kantaa vain yhden elämäntavan puolesta, vaan koota yhteen erilaisia vinkkejä, joista lukija voi valita itselleen sopivimmat. Alueellisesti kohderyhmä on rajattu helsinkiläisiin, mutta toiveena on, että uusia aluekohtaisia sivustoja perustettaisiin lisää.

Ota yhteyttä yhdistykseen

Voit ottaa yhteyttä yhdistykseen sähköpostilla
leipaajahupia@outlook.com.

Yhdistys:
Nina Rahja (pj)
Matti Taussi
Ulla Read
Soile Toivari

Yhdistys kiittää avusta ja aktiivisesta osallistumisesta Susannaa, Kaisaa, Hennaa, Johannaa, Pasia, Merjaa ja kaikkia, jotka ovat lähettäneet vinkkejä sivuille.

Yhdistyksen jäsenmaksut vuonna 2018 ovat 15 euroa tai 5 euroa vähävaraiselle (työtön, opiskelija jne.) ja 50 euroa kannatajajäsenelle.