perjantai, 8 joulukuun, 2023
KirpputoritKirpputorit Itäinen Helsinki

Kirpputorit Itäinen Helsinki

Kirpputorihakupalvelun sivuilta löytyy Helsingin kirpputorit kartalle sijoitettuna.

Vaatteita ja pientavaraa

UFFin itäisen Helsingin toimipisteet sijaitsevat Itäkeskuksessa,  Vuosaaressa ja Kontulassa. Uffin liikkeet myyvät lähinnä vaatteita, jalkineita ja kodintekstiilejä, Itäkeskukseta löytyy myös pientavaraa.

Vaatteet, kodintavarat ja huonekalut

Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen toimipaikkoja on Itäkeskuksessa ja Kontulassa. Kontulasta löytyy vaatteita, elektroniikkaa ja pientavaraa, mutta ei huonekaluja. Itäkeskuksesta löytyy myös huonekaluja.

Fida lähetystorin idän piste sijaitsee Puotinharjussa. Myymälästä löytyy vaatteita, astioita ja huonekaluja.

Pelastusarmeijalla on myymälä Myllypurossa.

Sähkölaitteet, vaatteet ja huonekalut

Työ & Toiminta ry:llä on Myllypyrön toimipisteessä myynnissä kierrätettyä pienkierrätystavaraa, mutta myös huonekaluja, kodin tekstiilejä, kodinkoneita, urheiluvälineitä, kaikenlaista tietotekniikkaa, televisioita, videoita, radioita sekä tuhansia kirjoja, äänitteitä ja vaatteita.

Itsepalvelukirpputorit

Mellukirppis on itsepalvelukirppis Mellunmäessä.
Helsingin MR-Kirppis-Shop Myllypurossa.
Piggybank nettikirpputorin noutopiste on Itä-Helsingissä