Kotikirjasto- ja elokuvat

Kirjoja0068

Kirjat

Bookcrossing on kirjojen vaihtamista ilmaiseksi niin, että kirjan antaja voi seurata löydettäväksi jättämänsä kirjan matkaa tunnistekoodin avulla.

Goodreads.com-sivustolla voi saada lukusuosituksia omien mieltymyksien perusteella, tehdä muistilistoja kirjoista, joita haluaisi lukea, arvostella kirjoja ja lukea toisten kirjoittamia arvosteluja. Sivustolta löytyy runsaasti myös suomenkielisiä kirjoja.

Divareista voi tehdä löytöjä edullisesti. Netissä palvelee mm. Antikka.

Ylen Areenan sivuilta voit löytää kuunnella klassikkoteoksia äänikirjoina.

Muita ideoita lukuharrastukseen liittyen: pokkarit vaihtoon -illanistujaiset, kirjojen kierrätyshylly työpaikalle, asukastilaan tai muuhun kohtaamispaikkaan ja lehtien ja kirjojen kierrättäminen naapureiden kanssa.

Elokuvat

Helsingin kaupunginkirjastoista löytyy laaja valikoima niin uusia kuin klassikkoelokuviakin myös nettipalveluna.

Yle Areenalta voi katsoa ja kuunnella ilmaiseksi sarjoja, dokumentteja ja elokuvia.

Netflixin tarjouskampanjoissa voi saada ilmaisen kuukauden, jolloin voi katsoa nettipalvelusta rajattomasti elokuvia ja tv-sarjoja. Netflixiin kirjautuminen vaatii luottokorttitiedot.

Why Poverty -sivustolta voi katsoa ilmaiseksi tasa-arvo-, köyhyys-, ympäristö-, koulutus- ja kehitysaiheisia dokumentteja.

Reddit.com-sivuston documentaries-subredditissä on linkkejä englanninkielisiin tai englanniksi tekstitettyihin dokumentteihin.