sunnuntai, 14 huhtikuun, 2024
Pikku keikkoja

Pikkukeikkoja

dsc_0833

Testihenkilötoimintaa

Tutkimustien testihenkilötoimintaa Testaamossa. Tamperelainen yritys järjestää tuotteiden ja palveluiden testihenkilötoimintaa myös pääkaupunkiseudulla.

Dyykkausta

Kurkkimalla roska-astiohin voi löytää muille tarpeetonta, mutta itselle tarpeellista tavaraa. Dyykata voi ruoan lisäksi esimerkiksi lehtiä, vaatteita, pientavaroita ja huonekaluja. Aiheesta enemmän esimerkiksi Wikipediassa. Facebookin Roskalava HKI -ryhmässä on yli 3000 jäsentä. Ryhmän kautta saa tietoa roskalavoista ja niille kipatuista huonekaluista ja muista tavaroista Helsingin alueella. Dyykattaessa kannattaa muistaa, että osa tavaroista on voitu heittää pois hyvästä syystä – tavaroissa voi olla turkiskuoriaisia, koiperhosen toukkia tai jopa syyhypunkkeja. Astioita on voitu käyttää muuhunkin tarkoitukseen kuin ruokailuun. Dyykkaukseen siis sisältyy aina oma jännityksensä ja riskinsä ja kannattaa harkita, mitä tavaraa nappaa mukaansa. Roskalavoille päätyy kuitenkin valitettavan usein täysin käyttökelpoista tavaraa eli ylivarovainenkaan ei dyykkausreissulla kannata olla.