perjantai, 8 joulukuun, 2023
Tukea arkeen

Tukea arkeen

Ne-Rå tarjoaa neuvontaa sosiaalipalvelujen käytössä, lomakkeiden täytössä ja keskusteluapua erilaisissa elämäntilanteissa.

Asianajajapäivystys – maksutonta oikeudellista neuvontaa Itäkeskusen kirjastossa joka kuun ensimmäinen tiistai ja Töölön kirjastossa maanantaisin.

Tulevaisuustiski neuvontaa ilman koulutuspaikkaa jääneille nuorille. Tulevaisuustiskin työntekijät päivystävät tiistaisin ja torstaisin ilman ajanvarausta klo 13–16, vapaa pääsy.

Pelirajat’on vertaistukiryhmät.

Neuvokahvila eronneille vanhemmille perjantaina.Elokolo päihteetön kohtaamispaikka Kalliossa.

Päihteettömät olohuoneet tarjoavat ajanvietettä ja neuvontaa.

Päiväkeskus Illusia (Mäkelänkatu 50B) on Sininauhasäätiön kohtaamispaikassa.  Arkiaamuisin aamupala, koko päivän kahvia, teetä ja leipää. Tarjolla lahjoitusvaatteita, mahdollisuus peseytymiseen ja vaatteiden pesuun. Apua viranomaisasioiden hoitoon ja asunnottomille maksuttomia säilytyslokeroita.

Toimintatila Sportti (Ruusulankatu 10) Arkiaamuisin aamupala, koko päivän kahvia, teetä ja leipää. Tarjolla lahjoitusvaatteita ja puhtaita käyttövälineitä. Mahdollisuus peseytymiseen ja vaatteiden pesuun. Apua viranomaisasioiden hoitoon ja asunnottomille maksuttomia säilytyslokeroita. Ei edellytä päihteettömyyttä, asiointikunto riittää.

Juristipäivystys naisille opastaa naisia lakipulmissa.

Naisten Linja keskusteluapua väkivaltaa kokeneille naisille.